Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Management Team

Graag maken onze medewerkers kennis met u

 

Poonam

Directie

Na het afronden van de PABO ben ik 10 jaar geleden gestart in het onderwijs als groepsleerkracht. Acht jaar geleden hebben Nisha Sharma en ik Kindercentrum de Wijsneusjes opgericht. Sinds augustus 2015 zijn we samen met de Sterrenschool het Universum, begonnen aan een nieuw avontuur. Vanaf augustus 2018 is eveneens een mooie samenwerking met Ecologische basisschool De Verwondering gestart.

Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook op de groepen te werken. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.

 


Nisha

Directie

Sterrenrijk is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam.

Indien u vragen heeft mag u mij altijd mailen.

 

 

 

Diana

Leidinggevende

Mijn naam is Diana Douwes en ik ben moeder van drie prachtige kinderen.
In het jaar 2000 heb ik mijn diploma SPW-4 behaald en daarna heb ik nog verschillende cursussen gevolgd.
Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de kinderopvang en dit bevalt mij super!
Het werken met kinderen zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga.
De professionaliteit en huiselijkheid zorgen dat de aandacht voor het kind maximaal is.
Ook het team waarmee gewerkt wordt maakt dat ik erg enthousiast ben over kinderopvang Sterrenrijk! Samen zorgen wij voor leuke, gezellige en kwalitatief goede kinderopvang, zodat uw kind altijd in vertrouwde handen is! Mocht u meer willen weten, kom gezellig langs!

 

 

Jamy

Leidinggevende

Mijn naam is H. Jamy Lobato. Ik werk sinds januari 2018 bij Sterrenrijk. Naast een onderwijsassistent diploma ben ik ook gediplomeerd kok, dierenverzorger en kynologisch instructeur. Mijn wereldwijde werkervaringen lopen van animatie team tot het runnen van restaurants en van verkoopmedewerker tot dolfijnentrainer. Toch ligt mijn passie bij werken met kinderen. Wereldkennis meegeven, mijn culinaire vaardigheden delen en veel plezier hebben zijn mijn primaire doelen.

 

 

 

Sumerya

Assistent leidinggevende

Mijn naam is Sumerya Sahin. Omdat ik graag met kinderen werk, is het mijn taak om de kinderen een veilige en acceptabele opvoedingssituatie te bieden. Het proces van de ontwikkeling op cognitief, sociaal en emotionele gebied trekt mijn aandacht. Daarnaast ben ik leergierig, zeer zelfstandig en enthousiast. Dus tot gauw bij Sterrenrijk! 

 

 

 

 

Koosje

Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach

Ik ben Koosje van Beusichem. Ik ben moeder van twee kinderen. Inmiddels heb ik zo’n tien jaar ervaring in de kinderopvang, daarnaast heb ik ook mijn pabo-diploma behaald en heb ik enige ervaring in het basisonderwijs. Hetgeen nu goed van pas komt in dit integraal kindercentrum, waar we opvang en onderwijs mooi samen laten komen. Ik vind het werken met kinderen een prachtig beroep en het geeft me veel vreugde. De nieuwsgierigheid en fantasie van deze kleintjes maakt dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Ik vind het erg belangrijk een fijne en vertrouwde omgeving te bieden voor de kinderen, waaruit we samen op ontdekking kunnen gaan. Ik ben graag creatief bezig en houd van een hoop gezelligheid.

 

 

Charisma

Office Manager (financiële administratie/HR)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien!

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.