Direct contact? Bel: 036 - 526 08 90

HomeInschrijven

Inschrijven bij Sterrenrijk

Kinderopvang Sterrenrijk heeft verschillende locaties in de wijk Nobelhorst. Dagopvang Sterrenrijk (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) is gevestigd in ons gebouw aan de Richard Feynmanstraat 3, hier is tevens BSO Sterrenrijk (voor kinderen van 4 tot 13 jaar) gevestigd. Aan de Max Planckstraat 74, in het schoolgebouw van 'Het Universum', is de peuterplusgroep van Het Universum gevestigd. BSO locatie De Verwondering & de peuterplusgroep van De Verwondering, zijn gevestigd aan de Richard Feynmanstraat 7. 

Begin 2023 verwachten wij onze deuren te openen van BSO locatie De Verbeelding & de peuterplusgroep van De Verbeelding, deze zijn gevestigd aan de Burchard de Volderstraat. (Huisnummer wordt later bekend).

Indien u gebruik wilt maken van BSO De Verbeelding wordt uw kind eerst opgevangen op de huidige locatie van De Verwondering. Zodra het nieuwe pand gereed is verhuizen de kinderen naar de nieuwe locatie.

De verschillende inschrijfformulieren

Wilt u uw zoon/dochter inschrijven bij kinderopvang Sterrenrijk? Vul dan een van de onderstaande formulieren volledig in. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, zullen wij deze in behandeling nemen. Binnen 2 weken ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. 

Op het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar hanteren wij in principe een minimale afname van 1 hele dag (07.00-19.00) per week.

Peuterplus

Indien u voor een baby of dreumesgroep inschrijft, dan kunt bij "toelichting" aangeven van welke peuterplusgroep u gebruik wilt maken. Indien u niets aangeeft wordt uw kind automatisch geplaatst in een van de peutergroepen. 

Inschrijven voor het onderwijs

Wanneer uw kind vier jaar wordt, gaat hij/zij naar de basisschool. In het kader van onze samenwerking met de basisscholen in Nobelhorst streven wij naar een soepele doorstroom. De plekken op de scholen zijn echter niet onbeperkt. Indien u bij de inschrijving op Sterrenrijk gekozen heeft voor een peuterplusgroep op één van de twee scholen of u bent dit van plan, betekent dit niet dat u automatisch ingeschreven bent op de desbetreffende school. Dit geldt tevens voor de BSO. Inschrijving voor het onderwijs loopt altijd via het onderwijs. Mocht uw interesse uit gaan naar  Sterrenschool het Universum , ecologische basisschool De Verwondering of basisschool De Verbeelding, dan adviseren wij u tijdig contact op te nemen met de scholen. Op de website van de scholen staat hierover meer informatie.