Direct contact? Bel: 036 - 526 08 90

HomeHet SterrenrijkManagement team

Management Team

Het management team van kinderopvang Sterrenrijk zorgt ervoor dat alles in en om de opvang van uw kind goed geregeld is. Het management team bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. 

Poonam - DirectiePoonam - Directie

Na het afronden van de PABO ben gestart in het onderwijs als groepsleerkracht. Kort na mijn start in het onderwijs hebben Nisha Sharma en ik Kindercentrum de Wijsneusjes opgericht. Sinds augustus 2015 zijn we samen met de Sterrenschool het Universum, begonnen aan een nieuw avontuur.  Een concept waarbij opvang en onderwijs op een evenwichtige manier samen komen. Vanaf augustus 2018 is eveneens een mooie samenwerking met Ecologische basisschool De Verwondering gestart. Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook op de groepen aanwezig te zijn. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.Nisha - Directie

Sterrenrijk is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam. Mijn werkzaamheden vinden voornamelijk plaatst achter de schermen. Ik ben verantwoordelijk voor het "zakelijke" & "financiële " kant van kinderopvang Sterrenrijk.

Indien u vragen heeft mag u mij altijd mailen.

 

 


Diana - Leidinggevende 

Locatie: KDV Sterrenrijk

Mijn naam is Diana en ik ben moeder van drie prachtige kinderen.
In het jaar 2000 heb ik mijn diploma SPW-4 behaald en daarna heb ik nog verschillende cursussen gevolgd. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en dit bevalt mij super! Het werken met kinderen zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga. De professionaliteit en huiselijkheid zorgen dat de aandacht voor het kind maximaal is. Samen zorgen wij voor leuke, gezellige en kwalitatief goede kinderopvang, zodat uw kind altijd in vertrouwde handen is! Mocht u meer willen weten, kom gezellig langs!
 


Jamy - Leidinggevende

Locatie: BSO Sterrenrijk

Mijn naam is Jamy. Ik werk sinds januari 2018 bij Sterrenrijk. Naast een onderwijsassistent diploma ben ik ook gediplomeerd kok, dierenverzorger en kynologisch instructeur. Mijn wereldwijde werkervaringen lopen van animatie team tot het runnen van restaurants en van verkoopmedewerker tot dolfijnentrainer. Toch ligt mijn passie bij werken met kinderen. Wereldkennis meegeven, mijn culinaire vaardigheden delen en veel plezier hebben zijn mijn primaire doelen.

 


Maaike - Leidinggevende

Locatie: de Verwondering 

Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt. Van baby’s tot en met schoolgaande kinderen.

Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk. Wat is er nu leuker om samen met de kinderen te kletsen over de schooldag en daarna samen leuke en uitdagende activiteiten samen te doen. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een speelse manier toch nog wat leren.

 


Koosje - Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach

Mijn naam is Koosje en ben moeder van twee geweldige kinderen. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij kinderopvang Sterrenrijk. Na het behalen van mijn PABO-diploma heb ik enige ervaring opgedaan in het onderwijs. Hetgeen nu goed van pas komt in de campus van Nobelhorst, waar we opvang en onderwijs mooi samen laten komen. Als coach bij Sterrenrijk is mijn doel om op de werkvloer de kwaliteit te borgen en te verhogen, dit doe ik door middel van coachende ondersteuning. Daarnaast houd ik me bezig met het implementeren van het beleid, in deze groeiende organisatie zie ik het als een mooie uitdaging een sterk stabiel team te creëren. Indien u (pedagogische) vragen heeft, mag u altijd bij mij aankloppen, bellen of mailen. Ik sta graag voor u klaar. Tot ziens bij Sterrenrijk!
 


Charisma - Office Manager (financiële administratie/HR)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien! Ik ben verantwoordelijk voor de HR en ondersteun de managers in contractuele zaken. 

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.

 

 


      Cindy - Management- & Directie ondersteuning

Mijn naam is Cindy, ik ben moeder van een gezellige dochter van 17 jaar  en  woonachtig in Amersfoort. Vanaf 15 november 2021 vervul ik een  ondersteunde functie voor de directie en binnen het managementteam van  kinderopvang Sterrenrijk. 

Ik ben al vele jaren werkzaam in de kinderopvang, eerst veelal in administratieve functies en na een tussenstop als verenigingsmanager bij een hockeyclub, als leidinggevende en vestigingsmanager.

Ik heb een opleiding gevolgd op financieel gebied maar mijn passie en kracht ligt vooral in het regelen/organiseren van allerlei zaken in de breedste zin van het woord.

Ik ben een ondernemend type, ga graag een uitdaging aan en wil het maximale uit een dag halen. Daarnaast is werken met kinderen natuurlijk altijd een avontuur. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bellen of mailen, ik sta u graag te woord. Ik ben werkzaam op dinsdag t/m vrijdag.