Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onze medewerkers

Graag maken onze medewerkers kennis met u

 

Poonam

Eigenaar / leidinggevende
Werkervaring:  11 jaar
Aanwezig op: variabel

Na het afronden van de PABO ben ik 10 jaar geleden gestart in het onderwijs als groepsleerkracht. Acht jaar geleden hebben Nisha Sharma en ik Kindercentrum de Wijsneusjes opgericht. Sinds augustus 2015 zijn we samen met de Sterrenschool het Universum, begonnen aan een nieuw avontuur!

Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook op de groepen te werken. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.

 


Nisha

Eigenaar / hoofd administratie
Werkervaring: ruim 12 jaar
Aanwezig op: variabel

De wijsneusjes is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam.

Indien u vragen heeft mag u mij altijd mailen.

 

 

 

Diana

Assistent leidinggevende

Mijn naam is Diana Douwes en ik ben moeder van drie prachtige kinderen.
In het jaar 2000 heb ik mijn diploma SPW-4 behaald en daarna heb ik nog verschillende cursussen gevolgd.
Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de kinderopvang en dit bevalt mij super!
Het werken met kinderen zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga.
De professionaliteit en huiselijkheid zorgen dat de aandacht voor het kind maximaal is.
Ook het team waarmee gewerkt wordt maakt dat ik erg enthousiast ben over kinderopvang Sterrenrijk! Samen zorgen wij voor leuke, gezellige en kwalitatief goede kinderopvang, zodat uw kind altijd in vertrouwde handen is! Mocht u meer willen weten, kom gezellig langs!

 

Charisma

Financieel/administratief medewerker

Werkervaring: 10 jaar

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag (woensdag en vrijdag op onze andere vestiging bereikbaar)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien!

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.

 

 

Angela

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Hallo allemaal, ik wil mezelf graag aan u voorstellen. Mijn naam is Angela Middag, ik heb de opleiding SPW gedaan.
De afgelopen 9 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
Het kunnen ondersteunen en begeleiden in de ontwikkeling van baby tot schoolgaand kind maakt het werk voor mij erg leuk en uitdagend.
Ik hoop snel kennis met u en uw kind(eren) te maken bij het Sterrenrijk!

 

 

Evelien

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Mijn naam is Evelien. Ik ben moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb een afgeronde SPW-4 diploma en ben ruim 10 jaar werkzaam in de kinderopvang. 

Het werken met kinderen vind ik altijd een nieuwe uitdaging, de afwisseling van verschillende activiteiten zoals knutselen en liedjes zingen, het verzorgen en spelen met de kinderen maakt dat elke dag leuk en leerzaam is.

 

 

 

Ramona

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf even voor te stellen.
Mijn naam is Ramona Douwes en ik ben moeder van 3 leuke kinderen. Ik heb de Kappersopleiding gevolgd en de opleiding Helpende zorg en welzijn. Daarnaast heb ik een BBL traject gevolgd op Sterrenrijk, deze heb ik afgerond op SPW-3 niveau. Ik heb al enige jaren ervaring in de kinderopvang. Zo heb ik op verschillende groepen gewerkt maar ben ik ook als Gastouder werkzaam geweest.

 

 

 

 

Koosje

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Ik ben Koosje van Beusichem. In april 2017 ben ik gestart als peuterleidster bij kinderdagverblijf Sterrenrijk. Ik ben moeder van twee kinderen. Inmiddels heb ik zo’n negen jaar ervaring in de kinderopvang, daarnaast heb ik ook mijn pabo-diploma behaald en heb ik enige ervaring in het basisonderwijs. Hetgeen nu goed van pas komt in dit integraal kindercentrum, waar we opvang en onderwijs mooi samen laten komen. Ik vind het werken met peuters een prachtig beroep en het geeft me veel vreugde. De nieuwsgierigheid en fantasie van deze kleintjes maakt dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Ik vind het erg belangrijk een fijne en vertrouwde omgeving te bieden voor de kinderen, waaruit we samen op ontdekking kunnen gaan. Ik ben graag creatief bezig en houd van een hoop gezelligheid.

 

 

Jolanda

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Ik ben Jolanda, getrouwd en moeder van twee dochters. Na de middelbare school ben ik begonnen met een opleiding huidtherapie, deze heb ik ook afgerond maar kwam er gaandeweg achter dat mijn passie toch ergens anders lag. Toen heb ik besloten de opleiding tot pedagogisch medewerker te volgen. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam in de kinderopvang en vind het werken met kinderen erg leuk. In het bijzonder het educatieve aspect. Ik heb ook de training VVE startblokken gevolgd en heb hier veel van geleerd en pas dit graag toe in het werk. Daarnaast heb ik ook op een peuterspeelzaal gewerkt, iets wat mij weer van nieuwe inzichten heeft voorzien. Ik ervaar elke dag weer dat wij de kinderen veel leren, maar dat de kinderen ons ook veel leren. Elke dag is weer anders en dat maakt dit werk zo leuk.


 

Jessica

 

Pedagogisch medewerker (BSO)

Mijn naam is Jessica van den Ing, getrouwd met Ralph en mama van Karlijn en Milou. Tijdens mijn studie pedagogiek ben ik gaan werken als vrijwilliger in de kinderopvang en sindsdien wil ik niet meer anders. Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring in de kinderopvang, waarvan 10 in de buitenschoolse opvang. Ik ben creatief, ga graag naar buiten en hou wel van een beetje humor op de groep. Het creëren van een plek waar kinderen zich fijn voelen en graag naar toe gaan vind ik erg belangrijk. Mocht u meer willen weten, kom gezellig even langs op de BSO.

 

 

Sumerya

Pedagogisch medewerker (dreumesgroep)

Ik ben Sumerya Sahin. Hiervoor heb ik vier jaar lang met plezier gewerkt als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster. Ik werk graag met kinderen. Ik wil de kinderen een veilige en acceptabele opvoedingssituatie bieden. Het proces van de ontwikkeling op cognitief, sociaal en emotioneel gebied trekt mijn aandacht. Daarnaast ben ik zeer zelfstandig en enthousiast. Ik heb een inlevingsvermogen en ben zorgzaam naar mijn collega’s en de kinderen toe. Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig op de dreumesgroep.

 

 

Mariska

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Mijn naam is Mariska. Ik woon samen met mijn vriend in Almere. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding SPW-4 deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Daarnaast heb ik in 2017 de opleiding hbo-pedagogiek opleiding afgerond.

Ik heb op verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen stage mogen lopen, waardoor ik veel ervaring in het werkveld heb met kinderen van 0-12 jaar. Al vroeg wist ik dat mijn passie was om met kinderen te werken. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig, vertrouwde en uitdagende omgeving te bieden. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de kinderen plezier hebben en zich zelf kunnen zijn op de opvang!

 

Daphne

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Daphne. Ik ben woonachtig in Almere-Hout. Ik heb mijn diploma voor Zorg en welzijn en pedagogische medewerker niveau 4 afgerond. Daarnaast ben ik in 2017 begonnen aan een nieuwe opleiding namelijk, HBO management opleiding (BBL-traject). Ik heb tijdens mijn studies op verschillende scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen stage mogen lopen waardoor ik veel ervaring in het werkveld heb opgedaan. Mijn doel is om de kinderen een fijne dag te bezorgen, ze te laten ontwikkelen en te laten groeien door samen te spelen en samen te leren.

Mocht u meer willen weten, kom gezellig even langs!

 

Joyce

Pedagogisch medewerker (dreumesgroep)

Hallo allemaal, Mijn naam is Joyce. Ik ben getrouwd en wij wonen samen met veel plezier hier in Nobelhorst. Ik heb een afgerond SPW-4 diploma en werk nu al 4 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Ook heb ik enige tijd als gastouder gewerkt. Werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde en ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Het doen van activiteiten vind ik ontzettend leuk, maar veiligheid staat wel voorop! Uiteraard heb ik daarom ook een geldig kinder-EHBO diploma. Mocht u meer over mij willen weten, kom dan gezellig langs!

 

 

 

Amel

Pedagogisch medewerker (BSO)

Hallo allemaal! Mijn naam is Amel. Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt van baby’s tot en met schoolgaande kinderen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met kinderen te werken. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken, is de band die je opbouwt met de kinderen. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven. Op Sterrenrijk zal ik voornamelijk op de BSO staan, maar ik ben ook wel eens te vinden op de peutergroep.

 

 

 

Samantha

Pedagogisch medewerker (BSO)

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag

Met veel plezier werk ik al een aantal jaar in de kinderopvang. Ik ben iemand die vanuit mijn hart werkt. Ieder kind verdient het om met liefde, aandacht en geborgenheid op te groeien, zowel thuis als op de opvang. Het belangrijkste vind ik dat kinderen lekker in hun vel zitten en met plezier naar de BSO komen.

 

 

 

 

Jamy

Pedagogisch medewerker (BSO)

Mijn naam is H. Jamy Lobato. Ik ben 30 jaar en werk sinds januari 2018 bij Sterrenrijk. 2 jaar geleden heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond. Naast een onderwijsassistent diploma ben ik ook gediplomeerd kok, dierenverzorger en kynologisch instructeur. Mijn wereldwijde werkervaringen lopen van animatie team tot het runnen van restaurants en van verkoopmedewerker tot dolfijnentrainer. Toch ligt mijn passie bij werken met kinderen. Wereldkennis meegeven, mijn culinaire vaardigheden delen en veel plezier hebben zijn mijn primaire doelen.

 

 

 

Jaimy-lee

Pedagogisch medewerker (KDV/BSO)

Hallo allemaal, mijn naam is Jaimy-Lee. Twee jaar geleden heb ik de opleiding onderwijs assistente niveau 4 afgerond. Ik werk bij een kdv/bso, omdat ik dit werk ontzettend leuk vind en ik het erg leuk vind om te zien hoe ieder kind zich op zijn/haar eigen manier ontwikkeld. Iedere dag is anders, dat maakt het nooit saai. Ik doe dit werk dan ook met alle plezier en hoop dit nog lang te mogen blijven doen. 

 Mochten jullie nog meer willen weten, kom gerust naar me toe!