Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onze medewerkers

Graag maken onze medewerkers kennis met u

PoonamPoonam

Eigenaar / leidinggevende
Werkervaring:  10 jaar
Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Na het afronden van de PABO ben ik 10 jaar geleden gestart in het onderwijs als groepsleerkracht. Zes jaar geleden hebben Nisha Sharma en ik Kindercentrum de Wijsneusjes opgericht. Sinds augustus 2015 zijn we samen met de Sterrenschool het Universum, begonnen aan een nieuw avontuur!

Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook op de groepen te werken. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.

 


Nisha-225x300
Nisha

Eigenaar / hoofd administratie
Werkervaring: ruim 12 jaar
Aanwezig op: variabel

De wijsneusjes is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam.

Indien u vragen heeft mag u mij altijd mailen.

 

 

 

PriccilaPriccila

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Hallo allemaal, ik ben Priccila. Ik heb ruim 18 jaar werkervaring binnen de kinderopvang. Ik geniet echt van het werken met de kinderen, daar ligt mijn hart en geen dag is gelijk! Hierbij vind ik het fijn, maar ook belangrijk om de kinderen een veilige vertrouwde omgeving te bieden waarin zij zich prettig kunnen voelen!

 

 

Angela

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Hallo allemaal, ik wil mezelf graag aan u voorstellen.
Mijn naam is Angela Middag, ik heb de opleiding SPW gedaan.
De afgelopen 7 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
Het kunnen ondersteunen en begeleiden in de ontwikkeling van baby tot schoolgaand kind maakt het werk voor mij erg leuk en uitdagend.
Ik hoop snel kennis met u en uw kind(eren) te maken bij het Sterrenrijk!

 

 

Diana
Diana

Pedagogisch medewerker (dreumesgroep)

Als teamlid van Sterrenrijk wil ik mij graag even voorstellen.
Mijn naam is Diana Douwes, ben 36 jaar en moeder van drie prachtige kinderen.
In het jaar 2000 heb ik mijn diploma SPW-4 behaald en daarna heb ik nog verschillende cursussen gevolgd.
Inmiddels ben ik ruim 16 jaar werkzaam in de kinderopvang en dit bevalt mij super!
Het werken met kinderen zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga.
De professionaliteit en huiselijkheid zorgen dat de aandacht voor het kind maximaal is.
Ook het team waarmee gewerkt wordt maakt dat ik erg enthousiast ben over kinderopvang Sterrenrijk!
Samen zorgen wij voor leuke, gezellige en kwalitatief goede kinderopvang, zodat uw kind altijd in vertrouwde handen is!

Mocht u meer willen weten, kom gezellig langs!

 

 

evelienEvelien

Pedagogisch medewerker (dreumesgroep)

Mijn naam is Evelien, ik ben 29 jaar en moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb een afgeronde SPW-4 diploma en ruim 8 jaar werkervaring in de kinderopvang. 

Het werken met kinderen vind ik altijd een nieuwe uitdaging, de afwisseling van verschillende activiteiten zoals knutselen en liedjes zingen, het verzorgen en spelen met de kinderen maakt dat elke dag leuk en leerzaam is. 

 

 

 

ramonaRamona

Pedagogisch medewerker in opleiding (BBL)

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf even voor te stellen.
Mijn naam is Ramona Douwes en ben moeder van 3 leuke kinderen in de leeftijd van 13, 10 en 5. Ik heb de Kappersopleiding gevolgd en de opleiding Helpende zorg en welzijn. Ik heb al enige jaren ervaring in de kinderopvang. Zo heb ik op verschillende groepen gewerkt maar ben ik ook als Gastouder werkzaam geweest. In september begin ik met de Opleiding PW3 (BBL traject).

 

 

 koosjeKoosje

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Ik ben Koosje van Beusichem. In april start ik als peuterleidster bij kinderdagverblijf Sterrenrijk. Ik ben 32 jaar en moeder van twee kinderen; een jongen van 5 jaar en een dochter van 1 jaar. Inmiddels heb ik zo’n acht jaar ervaring in de kinderopvang, daarnaast heb ik ook mijn pabo-diploma behaald en heb ik enige ervaring in het basisonderwijs. Hetgeen nu goed van pas komt in dit integraal kindcentrum, waar we opvang en onderwijs mooi samen laten komen. Ik vind het werken met peuters een prachtig beroep en het geeft me veel vreugde. De nieuwsgierigheid en fantasie van deze kleintjes maakt dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Ik vind het erg belangrijk een fijne en vertrouwde omgeving te bieden voor de kinderen, waaruit we samen op ontdekking kunnen gaan. Ik ben graag creatief bezig en houd van een hoop gezelligheid.

 

 

jolandaJolanda

Ik ben Jolanda, ik ben 34 jaar en getrouwd en moeder van twee dochters. Ik heb een dochter van 6 en een dochter van 4. Momenteel heb ik weinig tijd voor hobby’s, ik heb mijn handen vol aan mijn twee dochters. Na de middelbare school ben ik begonnen met een opleiding huidtherapie, deze heb ik ook afgerond maar kwam er gaandeweg achter dat mijn passie toch ergens anders lag. Toen heb ik besloten de opleiding tot pedagogisch medewerker te volgen. Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam in de kinderopvang en vind het werken met kinderen erg leuk. In het bijzonder het educatieve aspect. Ik heb ook de training VVE startblokken gevolgd en heb hier veel van geleerd en pas dit graag toe in het werk. Daarnaast heb ik ook op een peuterspeelzaal gewerkt, iets wat mij weer van nieuwe inzichten heeft voorzien. Ik ervaar elke dag weer dat wij de kinderen veel leren, maar dat de kinderen ons ook veel leren. Elke dag is weer anders en dat maakt dit werk zo leuk.

 

 

jessicaJessica

Mijn naam is Jessica van den Ing, ik ben 40 jaar, getrouwd met Ralph en mama van Karlijn en Milou. Tijdens mijn studie pedagogiek ben ik gaan werken als vrijwilliger in de kinderopvang en sindsdien wil ik niet meer anders. Ik heb inmiddels 12,5 jaar ervaring in de kinderopvang, waarvan 8.5 in de buitenschoolse opvang. Ik ben creatief, ga graag naar buiten en hou wel van een beetje humor op de groep. Het creëren van een plek waar kinderen zich fijn voelen en graag naar toe gaan vind ik erg belangrijk. Mocht u meer willen weten, kom gezellig even langs op de BSO.

 

 

 

eefjeEefje  

Mijn naam is Eefje de Boorder, ik ben getrouwd en wij hebben twee dochters . Ik zal vanaf maart gaan starten bij de BSO Sterrenrijk. Inmiddels ben ik al 17 jaar werkzaam in de kinderopvang. De laatste 11 jaar ben ik werkzaam geweest bij zowel de dagopvang als BSO bij Brede school het Meesterwerk. Ook ben ik daar veel bezig geweest met de organisatie van thema’ s en activiteiten, dit is ook  iets wat ik erg leuk vind om te doen. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met de natuur en lekker te wandelen, het lijkt me dan ook super leuk om gebruik te gaan maken van alle natuur die om onze BSO heen ligt.

 

 

Char

 Charisma

Financieel/administratief medewerker

Werkervaring: 9 jaar

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag (woensdag en vrijdag op onze andere vestiging bereikbaar)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien!

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.

 

 

Zoyra

Zoyra

Pedagogisch medewerkster (dreumesgroep).

Ik ben Zoyra Griffioen, 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Met mijn SPW-4 diploma heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan in het werken met kinderen.

Ik vindt het belangrijk om de kinderen een veilige, vertrouwde en gezellige plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn. Kinderen zijn in mijn ogen nog zo puur en kijken vaak op een heel andere manier naar hun omgeving en daar leer ik graag van. In mijn werk vind ik het leuk om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling op een ongedwongen en ontspannen manier.

 

Mariska

Mariska

Mijn naam is Mariska Blokland, ik ben 24 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Almere. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding SPW-4 deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Daarna ben ik de hbo-pedagogiek opleiding gaan volgen. Op dit moment ben ik mijn studie pedagogiek aan het afronden.

Ik heb op verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen stage mogen lopen, waardoor ik veel ervaring in het werkveld heb met kinderen van 0-12 jaar. Al vroeg wist ik dat mijn passie was om met kinderen te werken. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig, vertrouwde en uitdagende omgeving te bieden. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de kinderen plezier hebben en zich zelf kunnen zijn op de opvang!

 

Daphne

Hallo allemaal,

Mijn naam is Daphne Wasbauer en ik ben 20 jaar oud. Ik ben woonachtig in Almere-Hout. Ik heb mijn diploma voor Zorg en welzijn en pedagogische medewerker niveau 4 afgerond. Dit jaar begin ik aan een nieuwe HBO management opleiding (BBL-traject).

Ik heb tijdens mijn studies op verschillende scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen stage mogen lopen waardoor ik veel ervaring in het werkveld heb opgedaan. Mijn doel is om de kinderen een fijne dag te bezorgen, ze te laten ontwikkelen en te laten groeien door samen te spelen en samen te leren.

Mocht u meer willen weten, kom gezellig even langs!

 

Joyce

Hallo allemaal, Mijn naam is Joyce en ik ben 22 jaar oud. Ik ben getrouwd en wij wonen samen met veel plezier hier in Nobelhorst. Ik heb een afgerond SPW-4 diploma en werk nu al 3 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Ook heb ik enige tijd als gastouder gewerkt. Werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Geen dag is hetzelfde en ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Het doen van activiteiten vind ik ontzettend leuk, maar veiligheid staat wel voorop! Uiteraard heb ik daarom ook een geldig kinder-EHBO diploma. Mocht u meer over mij willen weten, kom dan gezellig langs!

 

 

 

Marieke Smit

 

 

 Hallo ouders/verzorgers en kinderen van Kinderopvang Sterrenrijk,
Ik ben Marieke Smit, 41 jaar met ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Samen met mijn vriend heb ik 1 lieve dochter van 10 jaar. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd bezig te zijn met interieur, winkelen en fijn wandelen over het strand of door de bossen.

Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag op de B.S.O. van Sterrenrijk. Ik ben een creatieve duizendpoot en zal er dan ook mijn uiterste best voor doen, om uw kinderen een zo gevarieerd mogelijk activiteitenaanbod te bieden.

 

 

 

Amal

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Amel en ik ben 23 jaar. Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt van baby’s tot en met schoolgaande kinderen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met kinderen te werken. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken, is de band die je opbouwt met de kinderen. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven. Op Sterrenrijk zal ik voornamelijk op de BSO staan, maar ik ben ook wel eens te vinden op de peutergroep.