Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onze medewerkers

Graag maken onze medewerkers kennis met u

 

Poonam

Directie

Na het afronden van de PABO ben ik 10 jaar geleden gestart in het onderwijs als groepsleerkracht. Acht jaar geleden hebben Nisha Sharma en ik Kindercentrum de Wijsneusjes opgericht. Sinds augustus 2015 zijn we samen met de Sterrenschool het Universum, begonnen aan een nieuw avontuur!

Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook op de groepen te werken. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.

 


Nisha

Directie

Sterrenrijk is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam.

Indien u vragen heeft mag u mij altijd mailen.

 

 

 

Diana

Leidinggevende

Mijn naam is Diana Douwes en ik ben moeder van drie prachtige kinderen.
In het jaar 2000 heb ik mijn diploma SPW-4 behaald en daarna heb ik nog verschillende cursussen gevolgd.
Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de kinderopvang en dit bevalt mij super!
Het werken met kinderen zie ik elke dag als een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga.
De professionaliteit en huiselijkheid zorgen dat de aandacht voor het kind maximaal is.
Ook het team waarmee gewerkt wordt maakt dat ik erg enthousiast ben over kinderopvang Sterrenrijk! Samen zorgen wij voor leuke, gezellige en kwalitatief goede kinderopvang, zodat uw kind altijd in vertrouwde handen is! Mocht u meer willen weten, kom gezellig langs!

 

 

 

Jamy

Leidinggevende

Mijn naam is H. Jamy Lobato. Ik werk sinds januari 2018 bij Sterrenrijk. Twee jaar geleden heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond. Naast een onderwijsassistent diploma ben ik ook gediplomeerd kok, dierenverzorger en kynologisch instructeur. Mijn wereldwijde werkervaringen lopen van animatie team tot het runnen van restaurants en van verkoopmedewerker tot dolfijnentrainer. Toch ligt mijn passie bij werken met kinderen. Wereldkennis meegeven, mijn culinaire vaardigheden delen en veel plezier hebben zijn mijn primaire doelen.

 

 

 

Koosje

Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach

Ik ben Koosje van Beusichem. Ik ben moeder van twee kinderen. Inmiddels heb ik zo’n tien jaar ervaring in de kinderopvang, daarnaast heb ik ook mijn pabo-diploma behaald en heb ik enige ervaring in het basisonderwijs. Hetgeen nu goed van pas komt in dit integraal kindercentrum, waar we opvang en onderwijs mooi samen laten komen. Ik vind het werken met kinderen een prachtig beroep en het geeft me veel vreugde. De nieuwsgierigheid en fantasie van deze kleintjes maakt dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Ik vind het erg belangrijk een fijne en vertrouwde omgeving te bieden voor de kinderen, waaruit we samen op ontdekking kunnen gaan. Ik ben graag creatief bezig en houd van een hoop gezelligheid.

 

 

Charisma

Office Manager (financiële administratie/HR)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien!

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.

 

 

Angela

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Hallo allemaal, ik wil mezelf graag aan u voorstellen. Mijn naam is Angela Middag, ik heb de opleiding SPW gedaan.
De afgelopen 9 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
Het kunnen ondersteunen en begeleiden in de ontwikkeling van baby tot schoolgaand kind maakt het werk voor mij erg leuk en uitdagend.
Ik hoop snel kennis met u en uw kind(eren) te maken bij het Sterrenrijk!

 

 

Evelien

Pedagogisch medewerker (dreumesgroep)

Mijn naam is Evelien. Ik ben moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb een afgeronde SPW-4 diploma en ben ruim 10 jaar werkzaam in de kinderopvang. 

Het werken met kinderen vind ik altijd een nieuwe uitdaging, de afwisseling van verschillende activiteiten zoals knutselen en liedjes zingen, het verzorgen en spelen met de kinderen maakt dat elke dag leuk en leerzaam is.

 

 

 

Ramona

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf even voor te stellen.
Mijn naam is Ramona Douwes en ik ben moeder van 3 leuke kinderen. Ik heb de Kappersopleiding gevolgd en de opleiding Helpende zorg en welzijn. Daarnaast heb ik een BBL traject gevolgd op Sterrenrijk, deze heb ik afgerond op SPW-3 niveau. Ik heb al enige jaren ervaring in de kinderopvang. Zo heb ik op verschillende groepen gewerkt maar ben ik ook als Gastouder werkzaam geweest.

 

 

Jolanda

Pedagogisch medewerker (peuterplusgroep)

Ik ben Jolanda, getrouwd en moeder van twee dochters. Na de middelbare school ben ik begonnen met een opleiding huidtherapie, deze heb ik ook afgerond maar kwam er gaandeweg achter dat mijn passie toch ergens anders lag. Toen heb ik besloten de opleiding tot pedagogisch medewerker te volgen. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam in de kinderopvang en vind het werken met kinderen erg leuk. In het bijzonder het educatieve aspect. Ik heb ook de training VVE startblokken gevolgd en heb hier veel van geleerd en pas dit graag toe in het werk. Daarnaast heb ik ook op een peuterspeelzaal gewerkt, iets wat mij weer van nieuwe inzichten heeft voorzien. Ik ervaar elke dag weer dat wij de kinderen veel leren, maar dat de kinderen ons ook veel leren. Elke dag is weer anders en dat maakt dit werk zo leuk.

 

 

Jessica

 

Pedagogisch medewerker (BSO)

Mijn naam is Jessica van den Ing, getrouwd met Ralph en mama van Karlijn en Milou. Tijdens mijn studie pedagogiek ben ik gaan werken als vrijwilliger in de kinderopvang en sindsdien wil ik niet meer anders. Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring in de kinderopvang, waarvan 10 in de buitenschoolse opvang. Ik ben creatief, ga graag naar buiten en hou wel van een beetje humor op de groep. Het creëren van een plek waar kinderen zich fijn voelen en graag naar toe gaan vind ik erg belangrijk. Mocht u meer willen weten, kom gezellig even langs op de BSO.

 

 

Sumerya

Pedagogisch medewerker (dreumesgroep)

Ik ben Sumerya Sahin. Ik werk graag met kinderen. Ik wil de kinderen een veilige en acceptabele opvoedingssituatie bieden. Het proces van de ontwikkeling op cognitief, sociaal en emotioneel gebied trekt mijn aandacht. Daarnaast ben ik zeer zelfstandig en enthousiast. Ik heb een inlevingsvermogen en ben zorgzaam naar mijn collega’s en de kinderen toe. Ik ben van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig op de dreumesgroep.

 

 

Mariska

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Mijn naam is Mariska. Ik woon samen met mijn vriend in Almere. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding SPW-4 deze opleiding heb ik succesvol afgerond. Daarnaast heb ik in 2017 de opleiding hbo-pedagogiek opleiding afgerond.

Ik heb op verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen stage mogen lopen, waardoor ik veel ervaring in het werkveld heb met kinderen van 0-12 jaar. Al vroeg wist ik dat mijn passie was om met kinderen te werken. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig, vertrouwde en uitdagende omgeving te bieden. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat de kinderen plezier hebben en zich zelf kunnen zijn op de opvang!

 

 

 

 

Amel

Pedagogisch medewerker (peutergroep)

Hallo allemaal! Mijn naam is Amel. Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt van baby’s tot en met schoolgaande kinderen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met kinderen te werken. Wat het zo leuk maakt om in de kinderopvang te werken, is de band die je opbouwt met de kinderen. Het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen is mijn streven. Op Sterrenrijk zal ik voornamelijk op de BSO staan, maar ik ben ook wel eens te vinden op de peutergroep.

 

 

Manon

Pedagogisch medewerker (babygroep)

Mijn naam is Manon en ik ben moeder van 3 kinderen. Ik heb 5 jaar geleden de opleiding tot onderwijsassistent afgerond. Ik heb op alle groepen gestaan maar mijn hart ligt toch bij de baby groep. Ik vind het belangrijk om de kinderen het fijne gevoel van thuis te geven. Vooral voor de allerkleinsten is het belangrijk dat zij zich veilig en geborgen voelen, zodat zij zich ontspannen kunnen ontwikkelen. 

Als u vragen heeft, mag u altijd langs komen!

 

 

Samantha

Pedagogisch medewerker (BSO)

Met veel plezier werk ik al een aantal jaar in de kinderopvang. Ik ben iemand die vanuit mijn hart werkt. Ieder kind verdient het om met liefde, aandacht en geborgenheid op te groeien, zowel thuis als op de opvang. Het belangrijkste vind ik dat kinderen lekker in hun vel zitten en met plezier naar de BSO komen.

 

 

 

 

 

Elvira

Pedagogisch medewerker (KDV/BSO)

Hoi mama’s en papa’s,

Mijn naam is Elvira en ik heb een dochtertje (half Keniaans). Ik heb de opleiding onderwijs assistente afgerond en vlak erna begonnen als pedagogisch medewerkster. Wat ik met plezier nog steeds doe!

De lach van het kind als die je weer ziet, het heerlijk vermaken met activiteiten daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

 

 

 

Mireille

Pedagogisch medewerker (BSO)

Hallo allemaal,

Ik zou mij graag even willen voorstellen. Mijn naam is Mireille van den Berge. Ik heb in het jaar 2017 mijn opleiding als onderwijsassistent niveau 4 afgerond waar ik ontzettend trots op ben. Tijdens mijn opleiding heb ik veel stages mogen lopen op scholen waarbij ik de ontwikkeling van kinderen zag groeien. Vooral ook op sociaal emotioneel gebied. Dit vind ik ontzettend leuk om te zien en te blijven stimuleren. Het werken bij  kinderopvang Sterrenrijk geeft mij de mogelijkheid om een goeie band op te bouwen met kinderen waardoor zij zich veilig en vertrouwd voelen. Ik ben voornamelijk te vinden bij de BSO. Mocht u nog iets willen weten, kom dan gerust een keertje langs.

 

 

 

Sanne

Pedagogisch medewerker (KDV/BSO)

Hallo allemaal! Mijn naam is Sanne en ik ben zelf moeder van een dochtertje. In 2018 heb ik mijn opleiding Onderwijsassistent afgerond en ben momenteel nog bezig met de opleiding HBO pedagogisch educatief medewerker. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig bij mij voelen en plezier hebben op de opvang. Een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind(eren) doe ik met alle plezier. Elke dag is anders en dat is wat het werk zo leuk maakt!

 

 

 

Manja

Pedagogisch medewerker (BSO)

Mijn naam is Manja Boerhoop en ik ben moeder van twee prachtige dochters! Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijdsgroepen gewerkt, van baby’s tot schoolgaande kinderen. Na 10 jaar is het werken met kinderen mij zeker niet gaan vervelen! Het blijft mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ik daar een bijdrage aan kan leveren.

Mocht u meer willen weten kom dan gezellig even langs!

 

 

 

 

Lissy

Pedagogisch medewerker (KDV)

Hi, ik ben Lissy! Ik ben twee jaar geleden getrouwd en inmiddels trotse moeder van een dochtertje. In 2014 heb ik de PABO afgerond en daarna bijna twee jaar werkzaam geweest in het onderwijs als leerkracht. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en veel plezier hebben op de opvang. Het leukste van dit vak vind ik de blije koppies van de kinderen en de leuke momenten die ik samen met de kinderen beleef. Ook wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en om ze voor te bereiden op het basisonderwijs.

 

 

 

Aisha

Pedagogisch medewerker (KDV)

Ik ben Aisha, moeder van 2 jongens en ik kom uit Lelystad. Ik heb de opleiding SPW3 succesvol in 2008 afgerond. In 2013 heb ik een cursus caleidoscoop gevolgd. Ik ben enthousiast, creatief, sportief, open, zorgzaam en geef ik kinderen de kans om zichzelf te kunnen zijn. Kinderen leren door te spelen en door te ontdekken. Als ze zich op hun gemak voelen, worden er sprongen gemaakt in de ontwikkelingen. Het is geweldig om dat te mogen zien en daar een bijdrage aan te leveren! Ieder kind is uniek!

 

 

 

 

Jessica

Pedagogisch medewerker (KDV)

Hallo, ik ben Jessica en ik ben trotse moeder van een dochter.
Ruim 10 jaar geleden heb ik mijn bbl opleiding spw3 succesvol afgerond. Sinsdien heb ik bij kdv’s en peuterspeelzalen gewerkt. Het belangrijkste is dat de kinderen zich veilig voelen en met plezier naar de kdv komen. Naar school gaan is een grote stap en dat ik de kinderen daar zo goed mogelijk op mag voorbereiden en begeleiden spreekt mij heel erg aan het werk op de peutergroep.

 

 

 

 

 

Robin

Pedagogisch medewerker (BSO)

Mijn naam is Robin en ik ben sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij Kinderopvang Sterrenrijk! Enkele jaren geleden heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond. Afgelopen zomer heb ik ook mijn HBO Pedagogiek mogen afronden. Door de vele stages heb ik een ruime kennis en ervaring mogen opdoen. Van werken met hele kleine kinderen, tot werken met ouders en kinderen met psychiatrische problematiek. Ik probeer vooral te kijken naar wat er goed gaat, kinderen te helpen bij wat er beter kan en vooral mogelijkheden en talenten te zien in kinderen!